We have something special for you today… a new music video by The Visual for their track ‘Open Your Eyes’, shot by filmmaker Mateo Vega in Antwerp. Head over to The Daily Indie, who premiered it (click here) for a first glance, and a read about what’s been going on in songwriter Anna’s mind during the coming into being of their album.

‘Melancholisch en poëtisch zijn maar enkele woorden die we maar wat graag associëren met de Amsterdamse band. De videoclip bij Open Your Eyes neemt ons mee naar een gedachtenwereld: rustig en meeslepend. De hele clip bestaat uit zwart-wit beelden, op één kleur na: rood. De indringende, mysterieuze kleur wist de wereld van The Visual binnen te sluipen en met resultaat. Je vraagt je bij momenten af waar je naar kijkt, maar gelukkig is er de muziek om je hand vast te houden en je tot het einde te begeleiden.’

Debut album ‘Moments of Being’ will be out on streaming on March 29th, it’ll also be available on beautiful 12” vinyl and CD. We’ll celebrate during the release show at Bitterzoet (presented by Paradiso). Tickets can be found here. Facebook event here.

Cheers to VEVO for the support!

Write A Comment